Moderna Bar

 
Moderna Bar

STOCKHOLM 22 AUGUSTI 2014 KL 19-23

Kl 19 Sånger från samhället
Välkomna att lyssna på den kommande skivan Sånger från samhället skapat av Lars Arrhenius, Eric Ericson, Goran Kajfeš och David Österberg.
Plats: Moderna Bar
Fri entré

Med musik och text skildras samhället. Man kan dansa till JAS och sjunga med i refrängen till Statistiska Centralbyrån en myndighet och en vän eller bara begrunda Vi är samhället. Musiken ska framkalla känslor som gör lyssnaren både glad och eftertänksam.
Tre nyproducerade musikvideos av Karl Sandzén kommer visas under kvällen.

Lars Arrhenius är konstnär, representerad bland annat på Moderna Museet. Arrhenius har även skrivit Grammisnominerad musik.
Eric Ericson är författare och formgivare. Ericson har skrivit boken Brev till samhället, men är kanske mest känd som skapare av eldskärmen Slottet brinner.
Goran Kajfeš är kompositör och trumpetare. Kajfeš har vunnit en rad priser och utmärkelser, bland annat Nordic Music Prize 2012.
David Österberg driver tillsammans med Goran Kajfeš skivbolaaget Headspin Recordings där Sånger från samhället spelats in. Österberg har tidigare samarbetat med bland annat konstkollektivet Lucky People Center.
Skivan är mastrad av musikproducenten Carl-Michael Herlöfsson och ges ut på Orosdi-Back förlag.

http://headspinrecordings.com/

http://www.orosdi-back.com/